Tirana

29.05.24 - 31.06.24

Paqja fillon në klasë

Shkollat ​​në Gjermani dhe në botë po bëhen vende pranimi dhe pranimi. Studentët e njohin vlerën e tyre, fillojnë të ëndërrojnë të mëdha dhe të marrin përgjegjësinë për mjedisin e tyre të afërt si paqebërës. Sepse paqja nuk fillon në tryezën e bisedimeve politike, por në mendjet dhe zemrat e njerëzve. Paqja fillon në klasë.

Peacemaker School Tour është një seri koncertesh në vazhdimësi në shkollat ​​e mesme në mbarë botën e iniciuar nga grupi i suksesshëm ndërkombëtar Good Weather Forecast. Grupi tani mund të shikojë prapa mbi 500 koncerte shkollore në shtatë vende nga Australia në Finlandë. Me ftesë të shkollës, grupi organizon një koncert energjik në nivelin më të lartë muzikor për të gjithë komunitetin e shkollës gjatë një ore shkollore me temën “Paqebërësi”. E përfshirë në qendër në program është një bisedë frymëzuese. Shkollat ​​pajisen me plane mësimore për përgatitje dhe vazhdimësi për të gjitha nivelet.

Nuk ka shpenzime apo shpenzime për shkollën.
Do të ishim të lumtur të merrnim një donacion.

Partner bashkëpunimi i turneut të shkollës Peacemaker

Play Video

Good Weather Forecast

Nga Frankonia në botë dhe përsëri

Nga Los Angeles në Sydney – Parashikimi i motit të mirë tani mund të mburret me mbi 700 shfaqje në tre kontinente në më shumë se 20 vende. Këngët e tyre me një karakter tërheqës, tekste inteligjente dhe mesazhe të thella, të cilat tingëllojnë të kujtojnë një përzierje të Imagine Dragons, One Republic dhe Blink182, u sollën atyre disa pozicione të listave në Gjermani, Zvicër, Danimarkë dhe Paraguaj, si dhe marrëveshje rekord me Pro7/ Sat1, ndër të tjera. Parashikimi i mirë i motit është tani një akt i kërkuar ndërkombëtarisht.

Pavarësisht koncerteve mbarëbotërore, pesë djemtë frankonianë e kanë bërë misionin e tyre të përdorin shtrirjen dhe talentin e tyre për të inkurajuar dhe frymëzuar të rinjtë përmes turneut të shkollës Peacemaker.

Më shumë artistë

Komuniteti i Artistëve Paqebërës po rritet vazhdimisht. Gjithnjë e më shumë artistë të rinj po fitohen për të frymëzuar studentët e rinj në Gjermani me koncertet e shkollës Peacemaker dhe një mesazh paqeje përmes dhe me muzikën e tyre.

To-One

Rep autentik dhe i pastër gjerman me zemër

Emri im është To-one dhe vij nga Nuremberg. Unë jam një reper i pasionuar dhe vendos gjithçka që është e rëndësishme për mua në këngët e mia, si vlerat, që markat të mos përcaktojnë vlerën e njerëzve ose që është më mirë të jemi bashkë sesa kundër njëri-tjetrit.

LIMS

hip hop ndërkombëtar me afrobeats

Unë e bëj muzikën time kryesisht në Afrobeats dhe Hip Hop ose Drill Beats. Jam në skena në Gjermani me producentin tim ESA. Me muzikën time dua t’i inkurajoj njerëzit që të shohin të ardhmen me shpresë.

Peacemaker Schultour Initiative
Johannes Stielper
Regelsbacher Str. 11
91189 Rohr

© 2024 Peacemaker Schultour